2012. 04. 05.

Csak egy idézet megint

"Ha Galilei versben mondta volna el, hogy a Föld forog, talán az inkvizíció is békén hagyta volna." /Thomas Hardy/

4 megjegyzés:

 1. Lehetséges... :)

  Látod valahol, ha új bejegyzés érkezik, vagy csak ha véletlenül megnézed? (Írtam neked a fantasy világos írásodhoz.) Persze ráérsz válaszolni, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor jelzi-e neked a gép, vagy érdemes jeleznünk valahol?

  Anna Éva

  VálaszTörlés
 2. Jaj, ez egy nagyon jó kérdés. Hát a bejegyzés alatt kiírja, hogy komment érkezett, illetve ha szerkesztem, akkor felsorolja a már meglévő bejegyzéseim címét, és hogy hány komment van alatta. De azt sehol sem mondja hogy új, csak hogy hány van. És hát a régebbieket annyira nem nézem. Az újak alatt megnézem, ha páratlan számú a komment, valószínűleg, nem válaszoltam valakinek. De olyan régre csak pár havonta egyszer nézek vissza. Jó, hogy szóltál. És igen, erre ki kéne találni valamit.

  VálaszTörlés
 3. Hmm.... talán ha lenne egy bejegyzés, amihez mindig mindenki beírná kommentbe, ha valahova máshova írt neked. Így elég lenne csak azt az egyet figyelned. És mondjuk - nem tudom, blognál lehet-e ilyet - minden bejegyzés végére beillesztenéd a linkjét, hogy "Ha kommentet írsz, kérlek, jelezd itt, hogy biztosan megtaláljam és válaszolhassak rá", vagy ilyesmi.
  Legalábbis azok alapján, amiket látok, hogy lehet blogban, ez jutott eszembe.

  VálaszTörlés
 4. Igen. Most direkt töröltem minden fölösleges dolgot arról az e-mail címről, majd azt is nézem most már. Amit mondasz, jó ötlet, de nem tudom, hogy lehet megvalósítani.

  VálaszTörlés