Infó

Először is köszönöm, hogy benéztél a blogomra, és hogy érdeklődsz annyira, hogy ide kattintottál! Ezt az oldalt Lexen néven szerkesztem, és itt szeretném, ha ezen a néven ismernétek. Egyébként már egészen kicsi gyerek korom óta írok, olyan régóta, hogy nem is tudom megmondani, mikor is kezdtem. A regények, a versek és a novellák műfajában is alkotok, és a blogon is törekszem olyan posztokat közzétenni, amelyek mindezekre igazak lehetnek. Ennek ellenére mégis talán a regények kissé felülreprezentáltak, de igyekszem megtartani az egyensúlyt. Egy-két antológiában jelent meg versem, illetve novellám (pályázatok keretében). Egyébként magyar szakosként nyelvészetet tanulok az egyetemen, és szerkesztői szakirányom is volt (könyvkiadók, folyóirat-szerkesztőségek a téma, de nem újságírás), emellett egy internetes portál olvasószerkesztője vagyok.

Amiket a blogra leírok, természetesen a saját gondolataim, tanácsaim, az már a Te döntésed, hogy megfogadod-e őket, vagy hogy milyen formában és mértékben próbálod alkalmazni ezeket az írásaidban. Biztos nem fogsz mindennel egyetérteni, amit írok, hiszen még a nagy írók is mondanak egymásnak ellentétes dolgokat. Ezeket én szívesen szembesítem a posztjaimban, és gyakran idézek, nem is kizárólag irodalmároktól. Sokszor gondolatébresztő cikkeket írok, amelyek nem technikai tanácsok, de úgy gondolom, érdemes őket megosztanom.

Szívesen fogadom a hozzászólásod, és külön köszönöm, ha regisztrálsz a blogra.

A blog eseményeit a hozzá kapcsolódó Facebook oldalon is követheted. Lexen Jegyzetei - írástanácsok Blog néven megtalálod, vagy itt is rákattinthatsz. 

Jó szórakozást kívánok:
Lexen